Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, 19:30

Την πολυαναμενόμενη σειρά Samsung Galaxy S22 και TAB S8 υποδέχεται η WIND Ελλάς στις 25/02/2022. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη  ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα WIND, καθώς και ηλεκτρονικά και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 24/02 για τα S22 Ultra και έως τις 10/03 για τα S22 και S22 Plus. 

 

Ειδικότερα, για αυτή την περίοδο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την προπαραγγελία των νέων Samsung Galaxy S22 και TAB S8 να επωφεληθούν από τα ακόλουθα προνόμια:

  • Με κάθε Galaxy S22 | Δωρεάν  τα Galaxy Buds Pro
  • Με κάθε  TAB S8 και S8+| Δωρεάν θήκη Book Cover Keyboard Slim
  • Με κάθε  TAB S8 Ultra| Δωρεάν θήκη Book Cover Keyboard

              

Οι νέες ναυαρχίδες της Samsung, αποτελούν την ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy για όσους αναζητούν το top trend ή απλά την καλύτερη τεχνολογία. Η σειρά αυτή ξεχωρίζει με τον τολμηρό σχεδιασμό της και τις επιδόσεις της, που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει όλα όσα έχει ονειρευτεί με 5G ταχύτητες, για απίστευτα γρήγορη σύνδεση στο Internet.

 

Συγκεκριμένα η Samsung παρουσίασε τα παρακάτω μοντέλα:

 

Το Galaxy S22 Ultra, που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο εμβληματικών Samsung smartphones. H ασυναγώνιστη ισχύ της σειράς Note συναντά την κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και τις κορυφαίες επιδόσεις της σειράς S, δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία των premium smartphones. Το Samsung Galaxy S22 είναι η πιο ισχυρή συσκευή Ultra που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία. Ενσωματώνει νέα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, όπως τη γραφίδα S-Pen, προηγμένες δυνατότητες βίντεο, λειτουργίες Nightography και μπαταρία που διαρκεί για περισσότερο από μία ημέρα.

 

Τα Galaxy S22 και S22+, δύο συσκευές – ναυαρχίδες που προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες δημιουργικότητας και έκφρασης. Τα Samsung Galaxy S22 και S22+ διαθέτουν δυναμικές κάμερες με προηγμένη, έξυπνη επεξεργασία εικόνας για να κάνουν «επική» την κάθε στιγμή.


Τη νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8, που περιλαμβάνει τα Galaxy Tab S8 και S8+, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra με μεγαλύτερη οθόνη και την πιο ισχυρή απόδοση που έχει προσφέρει ποτέ η σειρά Samsung Galaxy Tab S. Το εξελιγμένο υλικό, οι κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και το απρόσκοπτο οικοσύστημα στο οποίο βασίζονται οι χρήστες του Samsung Galaxy συνδυάζονται σε μία ενιαία φορητή συσκευή δυναμικής ισχύος, σχεδιασμένης να συντροφεύει το χρήστη σε ένα διαρκώς συνδεδεμένο κόσμο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν σε όλα τα καταστήματα WIND, με έως 48 άτοκες δόσεις καθώς και ηλεκτρονικά. Η τιμή του Galaxy S22 Ultra ξεκινάει από €1.299, του Galaxy S22+  από €1.099, του Galaxy S22 από €899, του Galaxy Tab S8 από €759, του Galaxy Tab S8+ από €959 και του Galaxy Tab S8 Ultra από €1.149.

 

Η WIND πιστή στη δέσμευση της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας, ακολουθεί πάντα τις τάσεις των νέων τεχνολογιών και επενδύει συνεχώς στο δίκτυό της και στις νέες τεχνολογίες.

 

Περισσότερα εδώ.