Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 21:59

Η HONOR προτρέπει τους χρήστες να μην χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα!

Η HONOR, το παγκόσμιο premium smartphone brand, γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προτρέπει τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν τα smartphone τους στις 14 Φεβρουαρίου 2021. Αντίθετα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η HONOR τους ενθαρρύνει να περάσουν τη μέρα με τα άτομα που αγαπούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο Premium από την αγάπη!Ταυτόχρονα, μέσω ενός Infographic, η HONOR μοιράζεται μια πρόσφατη έρευνα[1] τρίτων που διεξήχθη σε 2.000 χρήστες smartphone που ζουν με το σύντροφο τους, για να διαπιστώσει πόσο επηρέασε τη σχέση τους η χρήση του smartphone.

 


Βασικά σημαντικά σημεία της έρευνας μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

 

  • Κατά μέσο όρο, το 71% των ανθρώπων λέει ότι περνούν περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο με το τηλέφωνό τους από ότι με τον σύντροφό τους, με το 52% των ανθρώπων να περνούν τρεις-τέσσερις ώρες περισσότερες στο τηλέφωνό τους την ημέρα, σε σύγκριση με το χρόνο που αφιερώνουν στο σύντροφο τους.
  • Η πλειονότητα των ανθρώπων (54%), προτιμούν να περνούν χρόνο στο τηλέφωνό τους παρά στην παρέα του συντρόφου τους.
  • Το 30% των ανθρώπων στέλνουν μηνύματα στον σύντροφό τους όταν είναι και οι δύο σπίτι, αντί να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο.
  • Πάνω από 1 στα 4 άτομα παραδέχονται ότι παίζουν με το τηλέφωνό τους όταν τρώνε δείπνο μαζί.
  • Το 28% των ανδρών λέει ότι η χρήση του τηλεφώνου είχε προκαλέσει λογομαχίες, με μόνο το 22% των γυναικών να λέει το ίδιο
  • Πάνω από το ήμισυ (56%) γνωρίζουν ότι η χρήση του τηλεφώνου τους λιγότερο θα έκανε τον σύντροφό τους πιο ευτυχισμένο

     

Αν και η χρήση κινητών τηλεφώνων κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και την καθημερινότητά μας πιο παραγωγική. Η HONOR προτείνει σε όλους τους χρήστες να κάνουν πιο ορθολογική χρήση των smartphone και ταυτόχρονα να αφιερώνουν χρόνο και να έρχονται πιο κοντά με τα άτομα που αγαπούν.

 


[1] Έρευνα: https://www.sellcell.com/blog/smartphone-relationship-survey/


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 21:59