Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χρώματα και μουσικές

Στη Βαμβακού

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο η «Vamvakou Revival» καλεί το κοινό να ανηφορίσει στο όμορφο χωριό του Πάρνωνα και να πάρει μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες που θα σκορπίσουν χαρά και γέλιο σε όλους.

Το καλεντάρι των τεχνών

Σάββατο 19/2
Ο Αρλεκίνος συνάντησε τον W. Kandinsky
«Όταν ο Αρλεκίνος συνάντησε τον W. Kandinsky»: «Σε ρυθμούς καρναβαλιού και με όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδι, ανακαλύπτουμε τον δικό μας μοναδικό Αρλεκίνο», αναφέρουν οι διοργανωτές για τη δράση της «Vamvakou Revival». «Παραμύθια και διάσημα έργα τέχνης, σχήματα και χρώματα εξάπτουν τη φαντασία μας, για να δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρούμενο καμβά», προσθέτουν. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο (19/2) και ώρα 11:00 πμ στο σχολείο της Βαμβακούς, ενώ είναι κατάλληλο για ηλικίες από 4 έως 12 ετών.

Κυριακή 20/2
Μουσικές καρέκλες: ένα ταξίδι στης γνώσης το φως
«Μουσικές καρέκλες»: «Θέλεις να γίνεις σοφός; Τρέξε! Τον καιρό του καρναβαλιού, ακούμε μουσική και τρέχουμε γύρω από καρέκλες μουσικές! Νικητές, όποιοι μπορούν να απαντούν σε ερωτήσεις γνώσεων σωστά λαχανιασμένοι!», επισημαίνει η «Vamvakou Revival» για τη δεύτερη δράση του τρέχοντος Σαββατοκύριακου. Με αρχηγό τον Βαγγέλη Θεοδώρου αύριο Κυριακή (20/2) και ώρα 11:00 πμ στο σχολείο της Βαμβακούς στήνεται ένα μαγικό ταξίδι στη γνώση. 

Το εργαστήρι είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες από 6 ετών και πάνω και μπορούν να συμμετάσχουν έως και 40 άτομα. Για δηλώσεις συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους ή του παιδιού τους στο info@vamvakourevival.org

Για την συμμετοχή στα δύο προγράμματα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Για την είσοδο  στον χώρο των δράσεων και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Για παιδιά από 6-12 ετών χρειάζεται αρνητικό ημερήσιο self-test, ενώ για ηλικίες από 13-17 ετών αρνητικό PCR ή rapid test (που διενεργείται εντός των τελευταίων 72 ή 24 ωρών, αντίστοιχα).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr