Τρίτος ο Γ. Τάσσης του Σπαρτιατικού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Σταθερός σε καλές εμφανίσεις ο αθλητής του Σπαρτιατικού Γιώργος Τάσσης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου κατηγορίας Ανδρών, που διεξήχθη την Κυριακή 20/2 στη Πύλη Τρικάλων. Η επίδοση του αθλητή, που στο παρελθόν έχει πετύχει πολλές διακρίσεις με τον Σπαρτιατικό, ήταν 30:28.

Πρώτος ήταν ο αθλητής της Αναγέννησης Λαμίας, Μάριος Αναγνώστου, ο οποίος τερμάτισε σε χρόνο 29:03, ενώ δεύτερος ήταν ο Μάρκος Γκούρλιας (29:19).

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
Την προσεχή Κυριακή 27/2 και ώρα 4:35΄ μμ, ο Γ. Τάσσης αγωνίζεται στα 3.000 χλμ. Ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Στην ίδια διοργάνωση, στο Πένταθλο Γυναικών θα λάβει μέρος και η αθλήτρια του Σπαρτιατικού Μαργαρίτα Κοντοέ, καθώς και η Μπιάνκα Μπαλάν (16:05) στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας Γυναικών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr