Αναβολή στην αδελφοποίηση του Δ. Ευρώτα με γερμανικό δήμο

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουνίου εκδήλωση στη Σκάλα, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου Ευρώτα με τον γερμανικό Δήμο Gau-Algesheim, εξαιτίας έκτακτης αδυναμίας της γερμανικής αντιπροσωπείας να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποιήθηκε στον Δ. Ευρώτα, τα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας διαγνώστηκαν με κορωνοϊό κι ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν.

Η Δημοτική Αρχή Ευρώτα «εύχεται ταχεία ανάρρωση στον δήμαρχο και όσα μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας νοσούν», ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, προκειμένου να καθοριστεί νέα ημερομηνία για την επίσκεψη της γερμανικής αντιπροσωπείας και την υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr