Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις…

Αρκετοί υποστηρίζουν πως η ανυπαρξία σοβαρής αντιπολίτευσης διευκολύνει το έργο της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Αρκετοί υποστηρίζουν ακόμα ότι η αδυναμία ουσιαστικών παρεμβάσεων στα δημοτικά συμβούλια μόνο αρνητικά μπορεί να επιδράσει στις εξελίξεις.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» Γιώργος Κανελλόπουλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να συμβάλει στον δημιουργικό προβληματισμό για την επόμενη μέρα του δήμου. Στον προβληματισμό που δημιουργεί γόνιμες συζητήσεις και επικαλείται λογικά επιχειρήματα για την επίτευξη στόχων.

Ο κ. Κανελλόπουλος με μακρά αυτοδιοίκητή πορεία καταφέρνει να μην υιοθετεί εμπρηστικό λόγο με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη δημιουργία εντυπώσεων. Καταφέρνει μέσα από τις τοποθετήσεις του, να είναι εύστοχος και να αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο την πόλη της Σπάρτης όσο και τα χωριά.

Δημοτικοί σύμβουλοι σαν τον κ. Κανελλόπουλο πρέπει να γίνονται παραδείγματα για όσους θεωρούν πως με φωνές και ύβρις αλλά και τακτικές «βλαχοπολιτικής» γίνονται αρεστοί προς τους πολίτες.

Α.Δ.

 

Πηγή: lakonikos.gr