Συναυλία-αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη στις Κροκεές

Με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη και διανοητή Μίκη Θεοδωράκη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία-αφιέρωμα με τίτλο «Δρόμοι παλιοί… που αγάπησα…», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 9:30΄ μμ στο γήπεδο μπάσκετ των Κροκεών. 

Ένα καλλιτεχνικό γεγονός διαλόγου μουσικής και ποίησης, Ελλήνων και παγκόσμιων ποιητών, με την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Μία συναυλία, αφιέρωμα, στο έργο του αειμνήστου δημιουργού, από συνεργάτες του, που συνεχίζουν με πάθος και αγάπη να διαδίδουν το έργο του.

Τραγουδούν η Πολυξένη Καράκογλου και ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, ενώ απαγγέλλει η ηθοποιός Μαρία Κατσαρού. Παίζουν οι μουσικοί: Άρης Κούκος (μπουζούκι-μαντολίνο), Μαριλίζα Παπαδούρη (βιολοντσέλο), Δημήτρης Παπαγγελίδης (κιθάρα). Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Γεώργιος Αντ. Παυλάκος.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ευρώτα και της Κοινότητας Κροκεών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr