Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022, 17:51

US Open: Τατιάνα Μαρία-Μαρία Σάκκαρη 3-0 games (Πρώτο σετ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Eurosport 1, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της ΝΟVA) ο εναρκτήριος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open.

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, στο ματς που ανοίγει την αυλαία στο Grandstand, αντιμετωπίζει την Τατιάνα Μαρία (Νο 85), με στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει στη διοργάνωση, στην οποία, όπως τόνισε, έχει παραταχθεί με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Γερμανίδα είχε αναδειχθεί νικήτρια στη μεταξύ τους μάχη, πριν από περίπου ένα μήνα, στον τρίτο γύρο του Wimbledon, ωστόσο η Σάκκαρη θέλει σήμερα να πάρει ρεβάνς από την αντίπαλό της, προκειμένου να ελπίζει ότι θα φτάσει μέχρι τα τέλη της διαδρομής στο φημισμένο Grand Slam.

Εκτός από το Wimbledon οι δύο τενίστριες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στο Australian Open 2022, όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε επικρατήσει 6-4, 7-6 για τον 1ο γύρο του πρώτου Major της χρονιάς.

Εφόσον προκριθεί, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Ξιού Γουάνγκ (Κίνα, Νο 75)-Νταϊάν Πάρι (Γαλλία, Νο 74).


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022, 18:18