Γ΄ Εθνική Κατηγορία: Μοιράστηκαν βαθμούς   Πανγυθεατικός και ΑΕ Ερμιονίδας

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Πανγυθεατικός ΓΣ κόντρα στην ΑΕ Ερμιονίδας, σε αγώνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, που διεξήχθη την Κυριακή(20/11) στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 8΄ με τον Τριμπόνια και προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Τρέσα στο 13΄. Το τέρμα αυτό «αφύπνισε» τους γηπεδούχους και η ομάδα του Γυθείου απάντησε σχετικά άμεσα με γκολ του Αναστασάκου στο 25ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανγυθεατικός δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και παράλληλα έχασε μεγάλες  ευκαιρίες, κυρίως με προσπάθειες των Σαμπατάκου και Μανωλάκου, για την ολική ανατροπή και την κατάκτηση της νίκης. Παρά τις δυο βασικές απουσίες, του αρχηγού Λάζαρου Μπουρελάκου και του Κωνσταντίνου Ζορμπά, οι Λάκωνες παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο, που έδειξε ότι έχει τα φόντα να έχει μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη δυναμική του παρουσία στη σημερινή αναμέτρηση», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Πανγυθεατικός.

Την επόμενη Κυριακή (27/11), οι «μπλε» του Γυθείου ταξιδεύουν στη Μύκονο για τον πρώτο τους εκτός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανγυθεατικός (Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (56’ Μανωλάκος), Κωστάκος, Κουρτέσης, Αναστασάκος, Γιανόπουλος, Διαμαντάκος (56’ Σαμπατάκος), Κοκκινάκης, Σπηλιωτόπουλος (70’ Μπουτσικάρης), Μπερδούσης (85’ Δασκαλάκης), Πετρόπουλος.
ΑΕ Ερμιονίδας (Στεφανίδης): Πονηρός, Μηλιώτης, Τζιέρης, Μίχος, Τριμπόνιας (85’ Βιρβίλης), Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσα, Κουζής, Κατσίμα (69’ Ίλσι Κάλα), Κεϊτά (69’ Λαντίκας).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου:
Πανγυθεατικός – ΑΕ Ερμιονίδας 1-1
Πανηλειακός – ΑΕ Μυκόνου 1-0
Αιολικός – Παναργειακός 0-1
Πανιώνιος – Ιάλυσος 2-0
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – ΑΟ Διαβολιτσίου 1-1
ΑΟ Πυλίου Κω – Αίας Γαστούνης 3-0
Ρόδος – ΑΠΣ Πάτραι 3-2

Βαθμολογία (2 αγ.)
1. ΑΣ Ρόδου 6
2. ΑΟ Πυλίου 6
3. Πανιώνιος 4
4. Πανηλειακός 4
5. Αιολικός 3
6. Παναργειακός 3
7. Αίας Γαστούνης 3
8. Πανγυθεατικός 2
9. ΑΕ Ερμιονίδας 2
10. Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 2
11. ΑΕ Μυκόνου 1
12. ΑΟ Διαβολιτσίου 1
13. ΑΠΣ Πάτραι 0
14. Ιάλυσος Ρόδου 0

Πρόγραμμα επόμενης αγωνιστικής

Κυριακή 27/11 (15:00)
ΑΕ Μυκόνου – Πανγυθεατικός
ΑΕ Ερμιονίδας – Ιάλυσος
Παναργειακός – Πανιώνιος
ΑΟ Διαβολιτσίου – Πανηλειακός
Αίας Γαστούνης – Αιολικός
Πάτραι – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
Ρόδος – ΑΟ Πυλίου

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Πηγή: lakonikos.gr