• Μία όμορφη και συγκινητική τιμητική εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις!
  • Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου απένειμε βραβεία σε 200 εισαχθέντες στα ΑΕΙ  από τα σχολεία του Δήμου μας το 2022

Μία σημαντική, όσο και συμβολικής σημασία, εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου με αφορμή την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των πανελληνίων  εξετάσεων του  2022 από τα σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οι ακαδημαϊκοί, πλέον, πολίτες ξανασυναντιόνται σε ένα όμορφο χώρο όπως είναι το Πολιτιστικό Κέντρο και θυμούνται με τους «παλιούς» συμμαθητές τους τα χρόνια που πέρασαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο), παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, Βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικών Κοινοτήτων Μοσχάτου και Ταύρου.

Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν στο σύνολό τους στο κάλεσμα του Δημάρχου για την βράβευσή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία συγκινητική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Όσα παιδιά που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση και επιθυμούν να παραλάβουν τη διάκρισή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου (Μοσχάτο) στο 21320 19630 ή με το Γραφείο Δημάρχου (Ταύρος).

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους.

Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ!!Το διαβάσαμε ΕΔΩ