Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει εδώ και καιρό ένα σερί 22 αήττητων αγώνων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αρνείται να αλλάξει την… συνταγή της επιτυχίας. Έτσι, πιστός στο «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» συνεχίζει να δείχνει την εμπιστοσύνη του στα βαρόμετρα της ομάδας, με αποτέλεσμα το κοντέρ ορισμένων παικτών να είναι έτοιμο να… σπάσει.

Έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 2.000 αγωνιστικών λεπτών μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ από κοντά βρίσκεται κι ένας ακόμη.

Λόγος γίνεται για τους Ντομινίκ Κοτάρσκι (2.790′), Ίνγκι Ίνγκασον (2.610′), Ντούγκλας Αουγκούστο (2.437′), Κάλεντ Νάρεϊ (2.432′), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (2.278′) και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (2.129′).

Αυτοί οι έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 2.000 αγωνιστικών λεπτών μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ από κοντά βρίσκεται κι ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ μπορεί να μην είχε χρησιμοποιηθεί αρκετά στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του Μάριου Τσαούση τον έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ο Σοάρες έχει καταγράψει 18 συναπτές εμφανίσεις ως βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ αν αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (2/4) κόντρα στην ΑΕΚ, θα μπει κι αυτός στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τα 2.000 λεπτά σύμφωνα με το metrosport.gr.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες, λοιπόν, φαίνεται πως μπορεί να σπάσουν και το φράγμα των 3.000 λεπτών, αφού τόσο τα πλέι οφ όσο και το Κύπελλο προσφέρονται για το συγκεκριμένο ρεκόρ!

Το διαβάσαμε εδώ