Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 15:45

Ο ΟΠΑΠ καινοτομεί στηρίζοντας τον αθλητή των eSports Νάσο Βασαλάκη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας αθλητής των eSports υποστηρίζεται μέσω του προγράμματος OΠΑΠ Champions

Η καθημερινή προσπάθεια, το απαιτητικό πρόγραμμα, η διαρκής αναζήτηση της αγωνιστικής επιτυχίας και το αποτύπωμα όλης αυτής της διαδικασίας στην ελληνική κοινωνία είναι οι κεντρικοί πυλώνες του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει νέους και ταλαντούχους αθλητές από την ελληνική επικράτεια.

Η κοινωνία αποτελεί από μόνη της έναν ζωντανό οργανισμό και το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions δεν μένει στάσιμο. Αντίθετα προσαρμόζεται, επεκτείνεται και παρακολουθεί τις νέες αθλητικές τάσεις. Ο κόσμος των eSports, αποτελεί μια τεράστια κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο και η συγκεκριμένη βιομηχανία εξελίσσεται τάχιστα και στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΟΠΑΠ καινοτομεί εντάσσοντας στην ομάδα των ΟΠΑΠ Champions τον Νάσο Βασαλάκη, ο οποίος έχει πλήθος διακρίσεων στα eSports εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Ποιος είναι ο Νάσος Βασαλάκης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1999, ο Νάσος Βασαλάκης άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 7 ετών. Αυτή η αγάπη, όπως και σε πολλά παιδιά της δικής του γενιάς, πέρασε και στα βίντεο παιχνίδια μέσω του FIFA. Ξεκίνησε ως χόμπι, ωστόσο το 2017, σε ηλικία 18 ετών άρχισε να συμμετέχει σε διεθνή τουρνουά. Έκτοτε μετράει 41 πρωτιές σε τουρνουά που έχει πάρει μέρος, ενώ για δύο συνεχόμενες χρονιές αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι ο μονός Έλληνας αθλητής που έχει καταφέρει να μπει στο παγκόσμιο top 100 εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα eSports παίρνουν σταδιακά την αναγνώριση που τους αξίζει», ανέφερε σε δηλώσεις του.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023, 15:55