Τo 30o Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινάει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ένας μήνας γεμάτος θέατρο, πολιτιστικά δρώμενα, χορευτικές εκδηλώσεις και πολλές δράσεις από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα

To Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας 16) και το Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) από τις 18 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2024 γεμίζουν με παιδικές και νεανικές δημιουργίες και φιλοξενούν όλα τα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σε ένα φεστιβάλ που περιλαμβάνει παραγωγές της εκπαιδευτικής και μαθητικής μας κοινότητας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

Οι μαθητές των σχολείων μας, οι εκπαιδευτικοί τους αλλά και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ετοιμάσει ένα «πολύχρωμο πολιτιστικό σκηνικό» και καλούν όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να παρακολουθήσουν τις θεατρικές, κινηματογραφικές και χορευτικές παραστάσεις τους, να λάβουν μέρος στα περιβαλλοντικά τους δρώμενα, να θαυμάσουν τις εικαστικές εκθέσεις τους και τις εκθέσεις ρομποτικής!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το 30ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους καλεσμένους του σε μία γιορτή που αφορά όλη την εκπαιδευτική και μαθητική μας κοινότητα, αλλά και όλο το Δήμο μας.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα διεξαχθεί από τις 18 Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο. Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν όλα τα σχολεία μας. τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα Λύκεια. Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι Σύλλογοι Γονέων θα πα­ρουσιάσουν θεατρικές παραστάσεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, προβολές και εικαστικές εκθέσεις σε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι έμπνευσης και δημιουργίας. Το Μαθητικό μας Φεστιβάλ εμπλουτίζουν με τις δράσεις τους τα τμήματα STEAM του Δήμου μας. ο Όμιλος Ελληνικών Χορών και το ΚΔΑΠ Δημήτρειο.

Σας περιμένουμε όλους για άλλη μία χρονιά να θαυμάσουμε τη δουλειά των παιδιών μας. να χαρούμε με τα γέλια τους. να συγκινηθούμε με την προσπάθειά τους. να «περιπλανηθούμε» στην τέχνη τους και να τους χαρίσουμε το πιο ζεστό χειροκρότημα!»

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ 

Πρόγραμμα Μαθητικού Φεστιβάλ 2024

.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ