Μέσα στο γενικότερο «βαρύ» κλίμα, έπειτα απ’ τη «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ -τρίτη σερί στα play off- και την υποχώρησή του στην 4η θέση της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός είχε και μία ευχάριστη είδηση στην προπόνηση της Πέμπτης (16/5) στο «Γ. Καλαφάτης»: Την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, 8 μήνες μετά την επέμβαση που έκανε στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου.

Ο διεθνής Ισλανδός αμυντικός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα πρώτα… 9 δευτερόλεπτα του αγώνα της 25ης Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε άσκηση με μπάλα και πλέον μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής του προκειμένου να «μπει» στο 100% απ’ την πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα λοιπά οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Βέρμπιτς. Αντίθετα με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασε με άδεια ο Αϊτόρ.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ