Την τελευταία του πνοή σε ποδηλατόδρομο της Λαμίας άφησε εχθές το απόγεμα ένας 40χρονος στρατιωτικός με καταγωγή από την Δράμα ενώ αθλούνταν με συνάδελφό του. Ο φίλος του που ήταν μαζί κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας ωστόσο τα χρονικά περιθώρια για την σωτηρία του είχαν εκλείψει.

Σύμφωνα με συγγενείς του εκλιπόντος, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά ενώ πρόσεχε και αθλούνταν καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν η καρδιά του ήταν αυτή που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής του 40χρονου στρατιωτικού που υπηρετούσε ως Λοχίας ΕΠΟΠ της Νομικής σε γραφείο στρατολογίας στην Λαμία. Στο ίδιο γραφείο μάλιστα υπηρετεί και η σύζυγός του που είναι εξίσου στρατιωτικός η οποία βρίσκεται σε σοκ καθώς προσπαθεί να αντιληφθεί το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Όπως είπαν στο lamiareport.gr συνάδελφοί του, είναι πολύ σοκαρισμένοι, αφού επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος ήταν υγιέστατος και από εκείνους που είχαν βάλει τον αθλητισμό πολύ ενεργά στη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαβάσαμε ΕΔΩ