Με σοφία «ATHENA» ασημένιο το «ΠΟΠ Πετρίνα»

Ένα ακόμα βραβείο έρχεται να προστεθεί στην προθήκη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρίνας. Στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό «ATHENA IOCC 2024», με συμμετοχή χωρών από όλο τον κόσμο και στην κατηγορία «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», το «ΠΟΠ Πετρίνα Λακωνίας» έλαβε ιδιαίτερη διάκριση κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο.

«Η επιβράβευση είναι τιμή για τον συνεταιρισμό και την ομάδα παραγωγών και μας γεμίζει χαρά, ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη», αναφέρουν από τον ΑΣ Πετρίνας, υπογραμμίζοντας: «Αποτελεί απόδειξη τήρησης της δέσμευσής μας για ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας μέσα από διαδικασίες εξέλιξης, καινοτομίας και αριστείας».

Απώτερος στόχος παραμένει «η ενδυνάμωση του συνεταιρισμού, ως μοναδικού παράγοντα που εγγυάται τη συνέχεια της πλούσιας αγροτικής, συνεταιριστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας», λένε τα στελέχη της συνεταιριστικής οργάνωσης.

Ο ΑΣ Πετρίνας απευθύνει ευχαριστίες «για την εμπιστοσύνη τόσο τους παραγωγούς-συνεταίρους, που με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους δίνουν την ώθηση που χρειάζεται, όσο και τους πελάτες που στηρίζουν διαχρονικά το λαδάκι μας, ΠΟΠ Πετρίνα Λακωνίας».

Πηγή: lakonikos.gr