Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
Το “Σπιτικό της Αγάπης” – Κ.Μ.Μ. Είμαστε όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια.

“Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το μέλλον του κόσμου, γνωρίζω μόνο ένα πράγμα. Οι μόνοι που θα είναι αληθινά ευτυχισμένοι, θα είναι όσοι αναζητήσουν και βρουν τον τρόπο να προσφέρουν”
ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΣΒΑΪΤΣΕΡ

Η ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

“Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή”

Δεν ξεχάσατε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας στην εορταστική περίοδο του Πάσχα. Τους επισκεφθήκατε και τους χαρίσατε μοναδικές στιγμές. Τους γεμίσατε συναισθήματα! …γιόρτασαν, αναπόλησαν, συγκινήθηκαν, γέλασαν με τη καρδιά τους.. ξανάνιωσαν παιδιά!!!

¨Ρώτησα ένα λουλούδι, ένα πουλί και έναν άνθρωπο τι είναι η αγάπη, και το λουλούδι άνθισε, το πουλί κελάηδησε και ο άνθρωπος δάκρυσε¨

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΣΠΙΤΙΚΟ” ΜΑΣ!!
Τις ημέρες των εορτών όλοι νιώθουμε την ανάγκη για ζεστασιά, συντροφικότητα, αγκαλιά, να μοιραστούμε στιγμές με αυτούς που αγαπάμε.. Πόσο όμορφα βιώσαμε αυτή την περίοδο που διανύσαμε έως τον εορτασμό του Πάσχα. Γελάσαμε, γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά, νιώσαμε τη θαλπωρή του σπιτιού που χρειαζόμασταν. Περάσαμε μοναδικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.. το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας.!! Δείτε περισσότερα..

EΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ, ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.. ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ….
Με πολύ χαρά και συγκίνηση κύλησε η μέρα μας στο Σπιτικό της Αγάπης, μετά την επίσκεψη των μαθητών του 1ου
δημοτικού σχολείου στο Μοσχάτο. Αμοιβαιότητα συναισθημάτων ανάμεσα σε παππούδες-μαθητές χαρακτηρίζει τη μέρα εκείνη.  Δείτε το βίντεο..

ΞΑΝΑΝΙΩΣΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ..
Δε θα μπορούσαν να μην εντυπωσιάσουν οι γιγάντιες φούσκες που πλημμύρισαν το χώρο και μέσα σε αυτές… οι παππούδες μας!! Δείτε το βίντεο..

ΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!
Δύο παραμύθια.. δύο γεμάτες νόημα ιστορίες ζωής καταγράφηκαν από τις μικρές ρεπόρτερς. Με προσοχή οι παππούδες μας παρακολούθησαν την αφήγηση της παραμυθούς ταξιδεύοντας νοητικά στο χωροχρόνο της. Δείτε το βίντεο..

ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ’ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..
Απ’ τις αγαπημένες δράσεις των παππούδων μας είναι το τραγούδι!! Γίνονται όλοι μαζί μια αρμονική χορωδία συνοδεύοντας τις νότες που “γρατζουνάνε” την κιθάρα!! Δείτε το βίντεο..

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ !! 

Περιποιείστε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας εξωτερικά, τους φτιάχνετε την ψυχολογία, τους ομορφαίνετε τη μέρα και σας ευχαριστούμε πολύ !!

Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
Διεύθυνση: Κοραή 40, Τ.Κ. 183 45, Μοσχάτο 
Ώρες λειτουργίας: Δευτ.–Παρ. 8.00-17.00, Σαβ. 8.00-16.00
Τηλ.: 210 9418193, 210 9415663
Φαξ: 210 9419063
E-mail: kmerimnamoschatou@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.kmerimnamosxatou.gr



Το διαβάσαμε ΕΔΩ