Θεατρικό εργαστήρι με τον Δ. Αγορά τον Σεπτέμβριο από την ΕΘΟΛ

Ανοιχτό θεατρικό εργαστήρι με τον Δημήτρη Αγορά διοργανώνει η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (Ε.Θ.Ο.Λ), τον Σεπτέμβριο στη Σπάρτη.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως και Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 και θα υλοποιείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 2 ώρες (10 συναντήσεις), σε ώρες που θα προσαρμοστούν με βάση τους συμμετέχοντες και θα ανακοινωθούν. Στο θεατρικό εργαστήρι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με σωματικές, φωνητικές ασκήσεις, αυτοσχεδιασμούς, ανάλυση θεατρικών κειμένων και ασκήσεις που βοηθούν να αναπτυχθούν όλες οι θεατρικές δεξιότητες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6949988329 (Μάντυ Κουρμπέλη) και 6976872616 (Τόνια Γκλέκα), έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Αγορά
Ο Δημήτρης Αγοράς είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της σχολής Βασίλης Διαμαντόπουλος, ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στην Νίκη Τριανταφυλλίδη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της μεθόδου ACTORS STUDIO από τον Ανδρέα Μανωλικάκη.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές (κόκκινος κύκλος, για την Άννα, Ίχνη, οι μάγισσες της Σμύρνης κλπ) καθώς και σε πολλές θεατρικές παραγωγές (Νόρα: το σπίτι της κούκλας, Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, Εκτός Ελέγχου, Πινόκιο, Δον Κιχώτης κλπ).

Είναι ιδρυτικό μέλος του δικτύου Κινητήρας. Τα τελευταία χρόνια διασκεύασε σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στα κόμικ του Αρκά για 7 θεατρικές σεζόν, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Διδάσκει σε θεατρικές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια. Με την ΕΘΟΛ είναι η τρίτη χρονιά συνεργασίας.

Πηγή: lakonikos.gr