Η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη σόκαρε ολόκληρη τη χώρα και θύμισε ένα θλιβερό περιστατικό οπαδικής βίας από το παρελθόν, εκείνο του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Εκείνοι, βέβαια, που όχι μόνο δεν έχουν ξεχάσει τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007, αλλά ζουν κάθε μέρα με την απώλεια, είναι οι γονείς του. Ο πατέρας του Μιχάλη, ο οποίος είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου, σε επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Παιανία, τα οποία είχαν στιγματίσει τη χώρα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δύσκολες ώρες που περνούν οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια μετά, ο πατέρας του 22χρονου Μιχάλη Φιλόπουλου ξέσπασε -μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη- και εξήγησε ότι ο πόνος δεν φεύγει ποτέ.«Τους ανθρώπους ειλικρινά τους λυπάμαι. Κλαίνε και θα κλαίνε. Και δεν θα περάσει ποτέ αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω οπαδικούς θανάτους. Υπάρχουν υποκινητές και οργανωτές σε αυτά τα επεισόδια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρέας Φιλόπουλος.

Το διαβάσαμε εδώ